Meepakkers korting tot 50%

Pionier


PIONIER JEANS
 

Van premium tot casual 
Pionier Jeans is een Duits merk dat mode voor de grotere man vertegenwoordigt! Wanneer je een Pionier jeans koopt, weet je zeker dat de broek lekker zit. Dit komt door de stretchkwaliteit in de jeans, die zorgt voor extra draagcomfort. Pionier Jeans handhaaft op het gebied van de grotere maat strenge normen. Het merk wil er zeker van zijn dat de verschillende jeans jou als grotere man perfect passen en dat jij optimaal draagcomfort ervaart. Pionier Jeans heeft alleen broeken die echt passen! Daarnaast zijn Pionier Jeans betaalbaar en bij jac Hensen zijn ze altijd scherp geprijsd! 

Populaire modellen 
Pionier Jeans staat onder andere bekend om verschillende modellen. De bekendste zijn de Pionier Peter en de Pionier Robert. De Pionier Robert is het alternatief voor de classic jeans. De Pionier Robert zit comfortabel en oogt daarnaast sportief en trendy. Maar ook de Pionier Peter is een bekend model uit de Pionier Jeans collectie. De Pionier Peter is een 5 pocket model en wordt gezien als de allround jeans. De Pionier Peter heeft een regular fit en wordt gekenmerkt door hoogwaardige details. En dit geldt voor alle maten! 

Pionier Jeans voor de grotere en langere man 
Pionier Jeans richt zich vooral op de grotere en langere man. Pionier Jeans heeft dan ook veel extra lange broeken in haar collectie. Dit zijn broeken met lengtemaat 36, 38 en 40. Ook heeft Pionier veel broeken voor mannen die wat groter zijn. Zo heb je, ongeacht je lengte en/of omvang, toch een ruime keuze in mooie jeans en broeken!