Trouwpakken

Geef het jawoord in een trouwkostuum van Jac Hensen. Zodat je óók op de belangrijkste dag van je leven weet dat het goed zit.

Blauw trouwpakBlauw trouwpak
Groen trouwpakGroen trouwpak
Afspraak makenAfspraak maken
Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
Pasvorm
 1. 22
Maat
 1. 9
 2. 3
 3. 13
 4. 7
 5. 13
 6. 4
 7. 13
 8. 1
 9. 11
 10. 1
Meer tonen Minder tonen
Merk
 1. 2
 2. 1
 3. 1
 4. 18
Prijs
€ 399,00 € 800,00
€ 399,00 € 800,00
Dessin
 1. 2
 2. 9
 3. 1
 4. 6
Materiaal i
 1. 2
 2. 7
 3. 1
 4. 6
 5. 20
 6. 3
Meer tonen Minder tonen

22 producten

Van hoog naar laag sorteren

22 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het perfecte trouwkostuum voor de grote dag/strong>
De dag waarop je gaat trouwen is misschien wel een van de belangrijkste dagen uit je leven. Op deze dag wil je er dan natuurlijk perfect uitzien. Wij bij Jac Hensen snappen dat! Wij hebben daarom een grote collectie trouwkostuums waaruit jij kunt kiezen. Naar wat voor trouwkostuum je ook op zoek bent, bij Jac Hensen kun je altijd terecht!

Het jawoord in stijl met een prachtig trouwkostuum
De dag waarop jij je geliefde het jawoord geeft, moet een dag zijn om niet te vergeten. Je wil er op deze dag natuurlijk stralend uitzien in je trouwkostuum en dat snappen wij! Om deze reden hebben wij de mooiste trouwkostuums van onder andere Nils Memorable Moments, Studio Milano en Masterhand. Een trouwkostuum moet iets unieks hebben. Het trouwkostuum moet passen bij jou als man, maar het moet ook zeker passen bij de jurk van de bruid. Dit seizoen zie je trouwkostuums in de kleur blauw in veel verschillende tinten terug. Van donker blauwe tinten tot mooi Napolitiaans blauw. De kleur Napolitaans blauw is een kleur die niet veel mensen iets zegt, maar waar jij als bruidegom wel de aandacht mee trekt op de grote dag! Maar ook beige of grijze trouwkostuums ontbreken niet in onze collectie. Het gaat er natuurlijk om wat jij het mooiste vindt en dat je in stijl voor het altaar verschijnt!

Maak een trouwafspraak
Deze speciale dag wil je natuurlijk van tevoren goed inplannen en een trouwkostuum uitzoeken is niet gemakkelijk. Onze stijladviseurs helpen je daar graag bij en hebben alle tijd om een mooi trouwkostuum samen met jou uit te kiezen. Maak eens online een afspraak en ontvang €25,- korting op de aankoop van je trouwkostuum!