Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
Ontvang tot 50% korting op de Meepakkers

SCOTCH & SODA

Het merk van eigen bodem
Scotch & Soda is een Nederlands modemerk, opgericht in Amsterdam. Het Amsterdamse Scotch & Soda introduceerde in 2001 de mannencollectie. Herenkleding heeft altijd de aandacht bij Scotch & Soda. Deze kleding is rijk aan details en de kwaliteit van de kleding staat hoog in het vaandel. 

Casual mode van Scotch & Soda
Casual items bepalen het beeld van de Scotch & Soda herencollectie. De collectie bestaat uit gemakkelijke items, die goed met elkaar te combineren zijn. Het merk Scotch & Soda laat zich inspireren door invloeden van over de hele wereld en biedt jou een mix van eigentijdse mode en een vintage stijl. Ieder kledingstuk heeft een casual stijl en oog voor detail. Het Scotch & Soda overhemd is bijvoorbeeld zo’n uitgesproken item. Het Scotch & Soda overhemd heeft een casual uitstraling, met name door het gebruik van opvallende details. Details zoals leuke opvallende prints en mooie bijpassende knopen. Een Scotch & Soda trui is dan weer goed te dragen bij het Scotch & Soda overhemd. Ook dit item heeft een uitgesproken casual uitstraling. De Scotch & Soda trui heeft vaak een opvallende print of zelfs verschillende contrastkleuren. De Scotch & Soda jeans zijn altijd erg populair. De jeans zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen en hebben ook weer verschillende leuke en opvallende details. De Scotch & Soda jeans zijn tot in detail afgewerkt en hebben daardoor een hoog draagcomfort. Combineer een Scotch & Soda jeans eens met een Scotch & Soda trui en jouw casual outfit is helemaal af! 

De collectie bij Jac Hensen
De collectie van Scotch & Soda draait om individuele smaak en persoonlijke stijl. Wanneer jij een uitgesproken eigen stijl hebt, dan is Scotch & Soda echt een merk voor jou!