Reserveer online

Koos je voor: "reserveren en ophalen in de winkel"?
Deze optie is voor als je misschien twijfelt over de maat en je eerst liever even past of omdat je zeker wilt zijn dat je uitgekozen outfit in jouw maat of merk aanwezig is in jouw favoriete filiaal. Of omdat je misschien liever achteraf wilt betalen. Welke reden dan ook, we zorgen ervoor dat je outfit voor je klaarhangt in jouw filiaal en het is geheel vrijblijvend!
 

Hieronder volgt het bestelproces. Heb je nog vragen over "reserveer online? We beantwoorden je vragen graag, via 033-4617405 of klantenservice@jachensen.nl

  1. Kies voor reserveren en ophalen in de winkel
  2. Dan krijg je in het midden van je scherm een veld met hierin onze vestigingen waar je het artikel kan ophalen. Aan de hand van de verschillende kleuren (groen = direct beschikbaar, is in dat filiaal aanwezig & geel= wordt in 3 werkdagen afgeleverd in dat filiaal) zie je de beschikbaarheid van het product. Kies hier jouw winkel en klik op "reserveren".
  3. Je product zit nu in je winkelmand. Ben je klaar met bestellen? Klik dan op "bestelling afronden".
  4. Vul je e-mailadres in en klik op "ga verder".
  5. Vul daarna je adresgegevens in en klik op "ga verder".
  6. Controleer hier of je de juiste winkel hebt aangegeven en klik op "ga verder".
  7. Controleer je bestelling en je gegevens aan de rechterzijde van de website. Kies daarna of je je bestelling in de winkel betaald of toch wil betalen via Creditcard, acceptgiro of Ideal. Je komt dan in je vertrouwde betaalomgeving. Betalen via Jachensen.nl is altijd veilig en via een beveiligde verbinding.
  8. Nadat je de bestelling hebt afgerond, ontvang je van ons een e-mail met hierin de bevestiging van je bestelling. Daarnaast zal de door jou gekozen vestiging altijd telefonisch contact met je opnemen met betrekking tot het ophalen van je bestelling.
  9. Let op : we reserveren je bestelling MAXIMAAL 4 werkdagen!