Trouwpak kopen in Amersfoort

Adresgegevens:
Langestraat 114
3811 AK Amersfoort
033-463 3990Er zijn een paar zaken die je liever niet online wil kopen en je trouwpak staat misschien wel bovenaan die lijst. Gelukkig kun je bij Jac Hensen in Amersfoort gewoon langs om een uitgebreide collectie stijlvolle trouwpakken te shoppen. 

In de ruime winkel aan de Langestraat kun jij en je gevolg even neerploffen in fijne stoelen terwijl een trouwexpert je alle ins-en-outs verteld over de laatste trends en de kleuren trouwpak die je goed zullen staan. Maak je een online een afspraak? Dat is heel eenvoudig!


Kiezen uit veel verschillende trouwpakken 

Ontdek een ongeëvenaard aanbod van de beste trouwpakken van mooie merken als Nils Memorable Moments, Digel en ons eigen Jac Hensen premium. Blader door een brede collectie met verschillende kleuren trouwpakken en scoor het perfecte exemplaar voor je bruiloft.

Gelukkig beperken we ons niet alleen tot trouwpakken en kun je een complete outfit bij elkaar shoppen. Kies uit een breed scala stropdassen, trouwoverhemden en gave accessoires als manchetknopen en pochets.  

De perfecte maat vinden  

Iedere man heeft een uniek postuur en daarom kun je in Amersfoort naast reguliere maten ook extra lange en brede maten trouwpakken shoppen. Hierdoor is de juiste maat en de fijnste pasvorm voor jou altijd beschikbaar. 

Wil je liever een uniek stuk als trouwpak? Dan kun je eenvoudig je eigen trouwpak ontwerpen met onze maatwerk module. Laat je adviseren door een van onze experts en kies samen de kleur, fit en het details van het trouwpak.  

Eenvoudig je trouwpak shoppen in Amersfoort 

Bij het uitzoeken van een trouwpak wil je natuurlijk kunnen vertrouwen op de kennis van een expert. Om te garanderen dat er iemand voor je klaarstaat kun je eenvoudig online een afspraak maken. Kies een moment dat bij jou agenda past en we zien je dan!