Trouwpak kopen Apeldoorn  

Adresgegevens:
Korenstraat 108
7311 LP Apeldoorn
055-5216645


Vind het perfecte trouwpak voor jou bij Jac Hensen in Apeldoorn. Terwijl jij en je gezelschap genieten van een kopje koffie of een glaasje wijn, vertelt onze trouwexpert je over de laatste trends binnen onze uitgebreide collectie trouwpakken. In een trouwpak van Jac Hensen weet je dat het goed zit. 


Kies het mooiste trouwpak uit een brede collectie 

Wanneer je gaat shoppen voor je trouwpak wil je natuurlijk kunnen kiezen uit verschillende kleuren, pasvormen en stijlen. Bij Jac Hensen in Apeldoorn maak je keuze uit modieuze groene trouwpakken, lichtblauwe trouwpakken voor de zomer of een brede selectie aan stijlvolle donkerblauwe trouwpakken. 

Om de perfecte maat voor jou te vinden hebben we een breed assortiment met reguliere, breedte en lengte maten. Heb je een lastige maat of verschilt je bovenlichaam van je onderlichaam dan kan een Mix & Match trouwkostuum uitkomst bieden; je selecteert de twee best passende maten bij jou postuur. 

Maak je outfit compleet met een trouwoverhemd, schoenen en accessoires  

We helpen je graag van A tot Z, want ook voor je overhemd, stropdas en schoenen kun je bij ons terecht. We denken graag met je mee over alle details van je outfit.

Zo ben jij na je bezoek klaar voor de grote dag en weet je zeker dat je met je outfit een goede indruk zult achterlaten op de gasten.

Eenvoudig een afspraak maken om je trouwpak te kopen in Apeldoorn 

Wil je bij het uitzoeken van je trouwpak putten uit de expertise van een van onze trouwdeskundigen? Dan raden we je aan om vooraf online een afspraak te maken. Plan een moment dat past bij de agenda van jou en je gevolg in onze eenvoudige online tool. Bevestiging ontvang je direct per mail!