In één keer klaar voor je bruiloft: koop je trouwpak bij Jac Hensen Enschede 

Adresgegevens:
De Heurne 4b
7511 GX Enschede
053 - 431 5204


Als je voor je trouwpak gaat shoppen in de omgeving Twente, dan wil je natuurlijk graag goed geholpen worden en kunnen vertrouwen op de expertise van een adviseur met kennis.

Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want het team van Jac Hensen in Enschede staat voor je klaar om jou een goed trouwkostuum aan te raden terwijl jij (en je gevolg natuurlijk!) ontspannen genieten van een kopje koffie of een biertje!  


Een brede collectie trouwpakken  

Heb jij je zinnen al gezet op een stijlvol donkergroen trouwpak of een tijdloos donkerblauw exemplaar? Geen enkel probleem, want er hangt een brede collectie trouwpakken voor je klaar in Enschede. Naast reguliere maten kun je ook kiezen uit lengte- en breedtematen, waardoor er altijd een goed trouwpak voor je te vinden is. 

Wil je het liefst een trouwpak op maat kopen of zelf aanpassingen doen aan het ontwerp? Dan kun je kiezen uit meer dan 1000 stoffen en helpt onze maatwerkexpert een fit te creëren die past bij jou postuur en wensen.  

Alles onder één dak  

Nu is je trouwpak vaak pas het begin. Er moet ook nog een setje trouwschoenen, een goede stropdas en een fijn overhemd bij om je outfit compleet te maken.

In Enschede wordt met je meegedacht over alle details en kun je kiezen uit een breed assortiment accessoires. Zo ben jij in één keer klaar en kun je verder met de organisatie van de rest van je bruiloft!  

Eenvoudig een afspraak maken   

Om er zeker van te zijn dat er een expert voor je klaarstaat tijdens het shoppen van je trouwpak, kun je het best eenvoudig online een afspraak maken. Kies zelf het moment dat bij jou agenda past en we sturen je een bevestiging per mail!