Extra lange truien

Elke man kent het belang van de juiste kleding voor elke gelegenheid. Een trui die zowel stijlvol als comfortabel is, is onmisbaar in elke garderobe. Maar wat als je een trui nodig hebt die net dat beetje extra lengte heeft? Daarvoor ben je hier op de juiste plek.

Filteren
Selectie verfijnen
Grote maat / Extra lang i
 1. 28
 2. 15
Maat
 1. 10
 2. 20
 3. 24
 4. 21
 5. 15
Merk
 1. 5
 2. 19
 3. 4
Pasvorm i
 1. 19
 2. 9
Kleur
Prijs
€ 55,00 € 90,00
€ 55,00 € 90,00
Dessin
 1. 8
 2. 14
Kraag
 1. 2
 2. 9
 3. 1
Seizoen
 1. 16
 2. 12
Materiaal i
 1. 5
 2. 15
 3. 11
Product Hero
 1. 28

28 artikelen

 • Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • van
 • Pagina 2
Van hoog naar laag sorteren

28 artikelen

 • Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • van
 • Pagina 2
Van hoog naar laag sorteren

Extra lange truien voor heren

De moderne man is zich bewust van zijn uiterlijk. De uitdaging voor langere mannen is het vinden van een trui die zowel comfortabel als modieus is. Een trui die net iets te kort is, kan het silhouet verstoren en een ongelijk uiterlijk geven. Extra lange truien zijn ontworpen met de langere man in gedachten, waarbij de extra centimeters zorgen voor een perfecte pasvorm.

Heb ik een trui met extra lengte nodig?

De vraag rijst: hoe weet je of je baat hebt bij een trui met extra lengte? Als de mouwen van je trui je polsen niet bereiken of als de onderkant van je trui je taille niet bedekt, heb je waarschijnlijk een trui met extra lengte nodig. Het verschil in comfort en uitstraling is onmiddellijk merkbaar.

De kleuren van het seizoen

Naast lengte speelt kleur een cruciale rol in mode. Dit seizoen zien we een verschuiving naar diepe, rijke tinten. Warme herfsttinten, diepe zeetonen en klassiek zwart domineren de scene. Deze kleuren zijn niet alleen trendy, maar ook gemakkelijk te combineren, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor je garderobe.

Het belang van de juiste lengte in truien

Een trui van de juiste lengte kan wonderen doen voor je uitstraling. Het geeft een gestroomlijnd beeld, accentueert je lichaamsbouw op de juiste manier en biedt het comfort dat je nodig hebt. Het gaat verder dan esthetiek; het gaat over je goed voelen in wat je draagt.

Lengtematen bij Jac Hensen

Bij Jac Hensen geloven we in individualiteit en het vieren van elke unieke lichaamsbouw. Daarom hebben we een speciale reeks extra lange truien gelanceerd. Gemaakt van de beste materialen en beschikbaar in diverse kleuren en stijlen, is er voor ieder wat wils.