Meepakkers korting tot 50%
Cadeautips voor hemCadeautips voor hem

Cadeau voor hem

Het uitzoeken van een cadeau kan ingewikkeld zijn, maar gelukkig helpen we je graag het perfecte cadeau voor hem te vinden. Ongeacht of je stijlvolle mode accessoires zoekt voor de trendzetter of gaat voor een praktisch cadeau voor de man die alles al heeft; na het lezen van onze lijst met 10 inspirerende cadeautips voor hem heb jij iets gevonden waarmee je indruk maakt.


1. Altijd raak met sokken als cadeau voor hem

Laten we maar lekker praktisch beginnen met de onmisbare sok. Perfect als kleinigheidje voor hem met Vaderdag of kerst, want iedere man heeft belang bij een setje extra sokken in de rotatie. Kies in plaats van de standaard effen donkerblauwe sok gerust voor een vrolijke print of trakteer hem extra op de luxe sokken van Falke. 


6. Laat hem zelf bepalen met een cadeaubon

Er zijn mannen die zelf het beste weten wat ze willen en met een cadeaubon speel je daar op in. Extra tip is om je cadeaubon verder aankleden met de belofte om hem samen uit te gaan geven en er een gezellig dagje van te maken: even lekker langs de winkel en vervolgens samen lunchen. Dubbel feest, toch?


7. Opgelucht met het juiste cadeau voor hem

Vind de geur die het best bij hem past. Het parfum van Scotch & Soda is bijzonder populair. En terecht, want het fijne palet past bij vrijwel iedere man. Als je te lang hetzelfde luchtje draagt, ruiken de mensen om hem heen het niet meer. Een extra geurtje is daarom altijd goed als cadeau voor hem.


8.  Hoge ogen met een goede giftset  

Stoppelvrij blijven zorgt ervoor dat de huid van de man behoorlijk wat te verduren heeft. Combineer het juiste gereedschap met luxe verzorging en geef hem een fijne set van Boldking cadeau. Mesjes voor de gevoelige huid, aftershavebalsem met kalmerend effect en fijn scheerschuim zorgen voor een glad en verzorgd resultaat. 


9. Stijlvol tijdens het kopje koffie in de ochtend

Comfortabele loungewear is precies wat hij nodig heeft, voor of na, een lange dag. Onze Jac Hensen badjas is gemaakt van zachte badstof en voorzien van een relaxte pasvorm. Een goede badjas gaat tientallen jaren mee, waardoor je met dit cadeau voor hem zeker weet dat je een langdurige aanwinst geeft.