Pochet

Vind uitgesproken patronen of stijlvolle effen ontwerpen in een ruime selectie pochets.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
Merk
 1. 2
 2. 40
 3. 2
 4. 4
 5. 2
 6. 2
 7. 25
 8. 9
 9. 2
 10. 6
Meer tonen Minder tonen
Prijs
€ 8,00 € 35,00
€ 8,00 € 35,00
Dessin
 1. 26
 2. 9
 3. 4
Materiaal i
 1. 2
 2. 9
 3. 19
 4. 9
 5. 58

94 artikelen

 • Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • van
 • Pagina 4
Van hoog naar laag sorteren

94 artikelen

 • Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • van
 • Pagina 4
Van hoog naar laag sorteren

De pochet is voor een belangrijk onderdeel van de formele outfit van een stijlvol geklede man. Afhankelijk van de stemming en de gelegenheid zijn er verschillende mogelijkheden. Het belangrijkste van een pochet is dat het een verlengstuk is van je persoonlijkheid. Kies een pochet dat bij je past. Hou je van vrolijke kleuren en opvallende patronen? Laat dit dan terug komen in je pochet en kies voor een nonchalantere vouw. Ben je een mam die van een strak ontwerp houdt? Dan zul je waarschijnlijk het meest plezier hebben van een basic wit pochet dat strak gevouwen uit je borstzak piept. Welk pochet je ook zoek om je outfit naar een hoger niveau te tillen: wij hebben hem voor je. Maak je keuze uit een breed assortiment dat strekt van luxe linnen pochetten tot chique zijden exemplaren.

Pochet heren

Laten we bij het begin beginnen: de pochet voor heren bestaat sinds de jaren ’20 van de vorige eeuw. Het is een decoratief stukje stof dat je in de borstzak van een colbert vouwt om een stukje extra kleur toe te voegen aan je outfit. De pochet voor heren is er in vele vormen. De nette witte pochet is meer geschikt in een zakelijke omgeving, waar de flamboyante gekleurde varianten suggereren dat de drager zich in een staat van vreugde en ontspanning bevind. Enige uitzondering op die regel is het pochet bij je smoking, deze moet namelijk altijd wit zijn.

Pochet dragen

Ga je een pochet dragen? Dan wil je natuurlijk dat deze goed bij je outfit past. Het dragen van een pochet kent doorgaans geen strakke etiquette regels, maar er zijn wel wat richtlijnen die het combineren eenvoudiger maken. De makkelijkste, en in onze ogen de leukste manier, om een pochet te dragen is door de kleur terug te laten komen in de rest van je outfit. Zitten er opvallende gekleurde veters op je schoenen? Kies deze kleur dan ook voor je pochet. Ditzelfde trucje kun je uitvoeren met bijvoorbeeld stiksels op je colbert of het patroon in je overhemd. Zo draag je een stijlvolle outfit die door je pochet goed op elkaar is afgestemd! Gaaf toch zo'n accessoires?