Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen
Maatpak stoffenMaatpak stoffen

Ruime keus uit wel 300 geselecteerde stoffen

 

Met het maatwerk programma van Jac Hensen heb je een ruime keus uit door ons speciaal geselecteerde stoffen en materialen. Naast het uitzoeken van een stof kun je ook de knopen, de voering, het model en de pasvorm zelf samenstellen. Samen met de maatpakkenspecialist wordt er een keuze gemaakt van een stof waarbij we rekening houden met je wensen, de gelegenheid en het draagmoment. Met je eigen maatpak heb je écht een uniek kledingstuk en weet je zeker dat het goed zit.

Maak online een afspraak bij een vestiging met ons maatwerk programma. Deze vestigingen zijn: Amersfoort, Apeldoorn, Dordrecht, Ede, Enschede & Veenendaal. 

Wil je weten hoe het uitzoeken van een maatpak precies gaat? Scrol dan naar beneden voor meer informatie.

Zo werkt het:

Stap 1

Onder het genot van een kopje koffie vertel je jouw wensen aan de maatpakspecialist. Aan de hand hiervan helpen we met het kiezen van de juiste stof voor jouw unieke maatpak. 

Onze inkopers hebben bij bekende stofleveranciers de mooiste (Italiaanse) stoffen geselecteerd. Zo hebben wij bijvoorbeeld stoffen van Reda, Vitale Barberis en Loro Piana.

Na het kiezen van de stof helpen we je bij het uitkiezen van de knopen, het garen, verschillende voeringen en de opties die het pak afmaken.

Zo kan je bijvoorbeeld zelf het soort revers kiezen, de sluiting van je broek of het type zakken op je colbert. Uiteraard geeft onze maatpakspecialist advies en helpt je bij het samenstellen van je pak op maat.


Het opmeten van een maatpakHet opmeten van een maatpak

Stap 2

Vervolgens gaan we je maten opnemen. Bij Jac Hensen maken we gebruik van het zogenoemde "Made to Measure" principe. Dit wil zeggen dat er vanuit een basis patroon aanpassingen worden gemaakt naar jouw specifieke afmetingen zodat het pak perfect past.

We gebruiken hiervoor een aantal pasmodellen waaruit we exact meten hoe jouw nieuwe pak gemaakt moet gaan worden. Alles wat we meten wordt netjes opgeslagen in ons systeem waardoor je bij je volgende maatpak alleen maar de stof en opties hoeft uit te kiezen!


Stap 3

Binnen enkele dagen ontvangen we je order in onze fabriek en gaan we aan de slag met je pak. Na ongeveer 5 weken is je nieuwe maatpak klaar om te komen passen in onze winkel.

Bij deze afspraak kijken we of alles écht goed zit en kunnen we eventueel nog kleine aanpassingen verrichten.

Je unieke maatpak is klaar om gedragen te worden! Je ontvangt bij je pak een handige kostuumhoes met een kledinghanger om je pak netjes in op te bergen.


Prijzen

De prijs van een maatpak is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst bepaalt de kwaliteit van de stof het grootste deel van de prijs. Wil je een 2-delig pak, of liever 3-delig met een gilet? Of wellicht een extra pantalon?

Ook zijn er enkele opties waar een kleine meerprijs voor geldt, denk bijvoorbeeld aan het laten borduren van een tekst of de keuze voor meerdere voeringen in een colbert.

 

  • 2-delig pak, vanaf: €399,95
  • 2-delig pak met extra pantalon, vanaf: €549,95
  • 3-delig pak, vanaf: €549,95
  • Colbert, vanaf: €299,95
  • Pantalon, vanaf: €149,95
  • Gilet, vanaf: €149,95